DAS Import wint de EVI Operational Excellence Award 2021

EVI Groep en Regiopoortwachters.nl reiken jaarlijks de EVI Operational Excellence Award uit aan één van hun leveranciers. De winnaar van deze award heeft de hoogste score voor: klantgerichtheid, deskundigheid, motivatie van het personeel, oplossend vermogen en het waarmaken van beloftes.

Op 2 april jl. werd daarom Lars Langedijk van DAS Import in het zonnetje gezet. DAS Import is specialist in het importeren van (bedrijfs)auto’s uit Duitsland. Lars is voor de EVI Groep en Regiopoortwachters.nl de spin in het web. Hij coördineert vanaf de koop tot aflevering het volledig proces. De jury roemt Das Import om haar professionaliteit en vooral ook Lars om zijn kundigheid en toewijding voor de klant.

“Wij als klant weten dat Lars voor ons klaar staat. Hij is iemand die persoonlijk de boel regelt, ook als het een keer flink tegenzit”, aldus Gerard Egberts van Regiopoortwachters.nl. “De samenwerking met DAS Import verloopt met een glimlach zegt Gaston Merckelbagh. Dat voelt goed. Je weet dat je de volgende keer weer terugkomt.” DAS Import wint naast deze award een consultancytraject van de EVI Groep. Dat komt ons goed uit zegt Jelle van Doorn, manager bij DAS Import. Wij doen graag een investering in de duurzame inzetbaarheid van ons personeel. Een adviestraject van de EVI Groep kan ons daar prima bij helpen

Links op de foto Lars Langedijk van Das Import en rechts Gerard Egberts van Regiopoortwachters.nl.

Over de EVI Groep

De EVI Groep bestaat uit innovatieve, sterk op samenwerking gerichte bedrijven op het terrein van mens, werk en organisatie. Wij ondersteunen werkgevers en dienstverleners die een perfecte balans tussen deze drie factoren beschouwen als een voorwaarde voor optimale bedrijfsprestaties.

EVI staat voor Egberts en Valk Investments, een verwijzing naar oprichters Gerard Egberts en Pieter Valk. Zij investeren sinds 2007 in werkmaatschappijen en white label oplossingen op het terrein van mens en werk. Van risicobeheersing tot uitzenden en van vitaliteitsmanagement tot re-integratie: de EVI Groep heeft het in huis. Ú kiest wat u nodig heeft. Maar hoe die keuze ook uitvalt: onze focus ligt altijd op optimale samenwerking. Zodat we samen het voor uw organisatie best mogelijke resultaat realiseren.