‘Professionals maximaal ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen’

Marijn Vissers, Otherside at Work

‘Sinds januari 2022 bedienen EVI Facilities en Otherside at Work samen arbodiensten met de Xpert Suite. Deze gebruiksvriendelijke applicatie zorgt ervoor dat professionals efficiënt samen kunnen werken aan een dossier. Wij leveren de software en EVI Facilities biedt een uitgebreid pakket aan arbodienstverlening, kwaliteitsmanagement, werksystemen en trainingen.’

Samenwerken aan betere dienstverlening

‘Bij Otherside at Work willen we met onze software en dienstverlening het werkende leven makkelijker maken. Professionals ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen, daar is het ons om
te doen. Onze software is daarom continu in ontwikkeling. Die drive delen we met EVI Facilities. We prikkelen elkaar, leren van onze fouten en evalueren het product. Zo blijven we onze gezamenlijke dienstverlening – en onze samenwerking – voortdurend verbeteren.’

Aanpassen aan de wens

‘Als samenwerkingspartners vullen we elkaar aan. Wij kennen de software door en door, EVI Facilities weet heel goed wat er speelt in de markt. Zij weten wat nodig is om partijen te ontzorgen en te faciliteren, wij kunnen Xpert Suite daarop aanpassen. Tegelijkertijd kan EVI Facilities erop vertrouwen dat wij innovatief, betrouwbaar en veilig te werk gaan. Zodat de gegevens van hun klanten te allen tijde beschermd zijn en alle privacyregels worden gerespecteerd.’