Vacature: Binnendienst medewerker

EVI Facilities B.V. is per direct op zoek naar een:

Binnendienst medewerker

Voor 24-32 uur per week

EVI Facilities B.V. is een samenwerkingsverband van arbodiensten. Wij bieden een uitgebreid pakket voor preventie – inzetbaarheid – verzuim en arbodienstverlening. EVI-partners kunnen hiermee binnen afzienbare tijd een eigen uitvoerende organisatie opzetten voor preventie, verzuim en re-integratie. Ook kunnen ze zich certificeren als arbodienst. Het dienstenpakket van EVI Facilities omvat onder meer CRA-gecertificeerde arbodienstverlening, een ICT-systeem, een kwaliteitsmanagementsysteem (ISO 9001), een volledig ingericht werksysteem en trainingen.

Wat ga je doen?

Als binnendienst medewerker werk je in een klein team en ondersteun je onze EVI-partners (arbodiensten). Je verzorgt in- en uitgaande telefoon- en mailverkeer en verricht administratieve werkzaamheden voor zowel de EVI-partners als het management van EVI Facilities. Denk hierbij aan het nalezen van opgestelde documenten en het omzetten van deze documenten in de juiste huisstijl. Daarnaast speel je een belangrijke rol bij de inrichting van de verzuimapplicaties en los je de problemen waar de EVI-partners in de applicatie tegenaan lopen op.

Vanuit EVI Facilities bieden wij diverse diensten ter ondersteuning van onze EVI-partners, waaronder een nieuwsbrief en diverse opleidingen en trainingen. Jij zorgt ervoor dat maandelijks de (interne) nieuwsbrief wordt gemaakt en verstuurd., waarin de laatste ontwikkelingen worden gedeeld met de EVI-partners. Je plant de opleidingen en trainingen in en verstuurt hiervoor de uitnodigingen. Op de dag van de training zorg je ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Wie zoeken we?

Staat een tevreden klant voor jou centraal? Dan is deze baan waarschijnlijk iets voor jou. Binnen EVI Facilities is geen dag hetzelfde. Je komt in een zeer gemotiveerd en enthousiast team, waar hard werken én plezier in je werk hand in hand gaan. Als binnendienst medewerker ben je servicegericht en dienstverlenend ingesteld. Je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden en weet je prioriteiten te stellen. Je levert support aan de arbodiensten die onder het certificaat van de gecertificeerde eenheid EVI Facilities vallen. Met jouw accuratesse, flexibele houding en analytische vermogen draag jij zorg voor een overzichtelijke administratie. Je bent leergierig en bereid om je verder te ontwikkelen en indien nodig je vakinhoudelijke kennis te vergroten middels een cursus of opleiding. Verbetervoorstellen in de eigen organisatie laat je niet liggen en bespreek je met collega’s en management.

Wat vragen we verder van jou?

  • bewezen mbo/hbo-werkniveau
  • affiniteit met softwareapplicaties
  • ervaring met arbodienstverlening is een pré
  • kennis van Office 365
  • stressbestendig en flexibel
  • accuraat en oplossingsgericht
  • goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden een marktconform salaris, uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en veel flexibiliteit en vrijheid. De mogelijkheid bestaat om gedeeltelijk vanuit huis te werken.

Interesse?

Denk jij de juiste kandidaat te zijn voor deze uitdagende functie? Stuur dan jouw sollicitatie (motivatiebrief plus cv/LinkedIn adres) aan EVI Facilities t.a.v. Loes Postma, lpostma@evigroep.nl. Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Neem contact op met Loes Postma, op telefoonnummer: 06-38667634 of via de mail: lpostma@evigroep.nl.