‘Samen naar een hoger niveau’

Wendy Knuiman, DDV Verzuimbegeleiders

‘In 2021 wilde DDV Verzuimbegeleiders een arbodienst starten om werkgevers bij ziekteverzuim eerder en beter te kunnen adviseren. Dat bleek heel wat voeten in aarde te hebben, omdat je moet voldoen aan allerlei eisen omtrent standaardisering, uitvoering van wettelijke kerntaken, certificering en informatiebeveiliging. Gelukkig kwamen we in contact met EVI Facilities. Dankzij hun kennis, systemen en ondersteuning kreeg onze nieuwe organisatie een snelle start.’

Ontzorgen van start tot certificering

‘EVI Facilities heeft ons intensief geholpen bij de oprichting van DDV Verzuimbegeleiders, waardoor er nu een eigen uitvoerende organisatie voor preventie en re-integratie staat. We bieden een compleet arbodienstverleningspakket met onder meer casemanagement, uitvoering en toetsing van de RI&E, medische advisering door een bedrijfsarts, begeleiding van een casemanager in taakdelegatie. Daar hebben we samen met EVI Facilities hard aan gewerkt. We zijn dan ook erg trots dat we in maart 2022 mochten starten als gecertificeerde arbodienst.’

Samen werken aan een nog betere arbodienst

‘De lijnen met EVI Facilities zijn altijd kort. Er is één telefoonnummer en het hele team van EVI Facilities kent DDV Verzuimbegeleiders. Dat is prettig samenwerken. Zo kunnen wij ons bezighouden met de groei en uitbreiding van de organisatie én de service hoog in het vaandel houden. Samen tillen we DDV Verzuimbegeleiders zo naar een nog hoger niveau.’